O nama > Kako možete pomoći

Kako možete pomoći

 

 

Volontiranje

Ako želite aktivno sudjelovati u radu našeg doma i pomoći djeci, darujući im svoje vrijeme, znanja i vještine,možete ispuniti obrazac za volontere, kako bismo Vas mogli kontaktirati i dogovoriti suradnju.

Prijave za volontiranje se primaju do 30.09.2014.g. za volontiranje u ovoj godini, nakon čega slijedi inicijalni razgovor, testiranje i edukacija.

Svi koji se prijave nakon 30.09.2014.g. ulaze u obradu za sljedeću godinu.

   Ovisno o Vašim željama i našim jasno definiranim potrebama, možete davati instrukcije djeci iz različitih predmeta, osmisliti i voditi različite umjetničke i druge radionice i edukativne programe za djecu, osmisliti njihovo slobodno vrijeme ili na različite druge načine pomoći u održavanju, popravcima i oplemenjivanju zgrada i okoliša doma.

Donacije

Ako želite darivati našu djecu, razveseliti ih i unaprijediti im materijalne uvjete života, možete:

  • darovati, knjige, higijenske potrepštine i kozmetiku, slatkiše, školski probor, tehničke uređaje
  • donirati novčana sredstva za kupnju opreme, te uređenje prostorija i okoliša doma, za dopunski džeparac za srednjoškolce i sl.
  • sponzorirati ili organizirati izlete za djecu, posjete kinu, kazališti ili koncertima, zimovanje i ljetovanje djece

    Žiro račun kod Hrvatske poštanske banke IBAN: HR6723900011100016689
    OIB: 74578677561

Najtoplije se zahvaljujemo svim našim dosadašnjim donatorima i sponzorima koji su nam svojom dobrotom uljepšali život u domu.

Postanite udomitelj

   Najveću pomoć i dobrobit u odrastanju pojedinom djetetu možete pružiti tako da ga primite na skrb u svoju obitelj, postajući njegov udomitelj.


  Postupak odabira, edukacije i davanje dozvole za udomljenje obitelji, te odabir djeteta za udomljenje, vrši nadležni Centar za socijalnu skrb, kojem se možete obratiti za sve daljnje informacije.

  Dom se u Vašu humanu priču uključuje ukoliko je za udomljenje u Vašu obitelj Centar za socijalnu skrb odabrao dijete smješteno u našem domu.Tada Vam naši djelatnici pružaju svu stručnu pomoć i potporu tijekom perioda upoznavanja s djetetom, donošenja odluke, te u periodu prilagodbe Vas i djeteta na zajednički život.